Aalsmeer

Aalsmeer: Wonen en werken in een levendige gemeente

Werken voor Aalsmeer betekent werken voor een levendige gemeente waar het prettig wonen, werken en recreëren is. Een gemeente met veel evenementen, een actief verenigingsleven en veel bedrijvigheid. De bloemenveiling, de Westeinderplassen en de ligging bij Schiphol en Amsterdam maken Aalsmeer een aantrekkelijke gemeente voor inwoners, ondernemers en de duizenden bezoekers per jaar.

Ambtelijke organisatie

De gemeente Aalsmeer heeft diverse taken uitbesteed aan de ambtelijke organisatie van Amstelveen. Werken voor Aalsmeer betekent dus vaak ook werken voor Amstelveen. Het werken voor twee gemeentebesturen vraagt flexibiliteit en sensitiviteit van medewerkers. Voor jou als professional biedt het een kans om je werkveld te verbreden.

Veelzijdige werkgever

In Aalsmeer werkt een kleine staf aan de ondersteuning van het gemeentebestuur. Wil je werken voor de gemeente Aalsmeer? Kijk dan niet alleen naar de vacatures in Aalsmeer, maar kijk ook op de website van de gemeente Amstelveen.

Sleutel tot succes

De gemeente investeert in haar medewerkers. Medewerkers wordt de kans gegeven om zichzelf te ontwikkelen en hun taken en ambities zelf in te vullen. Iedere collega krijgt met een persoonlijkheidsprofiel inzicht in ontwikkelkansen. Met een vitaliteitprogramma kunnen medewerkers werken aan hun eigen gezondheid en tijdens een maandelijkse borrel ontmoeten collega’s elkaar op een informele manier. “Medewerkers zijn voor ons de sleutel tot succes”, aldus de gemeente.

Werken voor Aalsmeer

De gemeente Aalsmeer zoekt flexibele professionals die in staat zijn om de organisatie naar een hoger niveau te tellen. De gemeente werkt daarbij graag met jong talent en vanuit de kernwaarden resultaatgericht, betrouwbaar en klantgericht. Durf jij initiatieven te nemen en behaal je graag het beste resultaat? Dan ben jij wellicht de medewerker die de gemeente zoekt! Kijk voor meer informatie en vacatures op www.aalsmeer.nl (vacatures).